Răspunsul lui Pintilii, după oferta lui Iordănescu, anunțat OFICIAL de MM Stoica

Răspunsul lui Pintilii, după oferta lui Iordănescu, anunțat de MM Stoica. Sursa foto: FCSB
Răspunsul lui Pintilii, după oferta lui Iordănescu, anunțat de MM Stoica. Sursa foto: FCSB

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, a postat, luni, un mesaj pe Facebook, în care anunţă că secundul Mihai Pintilii va rămâne la echipa bucureşteană.

“A trebuit să aleagă între oportunitate şi loialitate. Alegere grea, probabil 99 din 100 ar fi făcut poze în Joma acum, nu însă şi al nostru. Pinti rămâne cu noi. Pentru mine, asta e o veste mai bună decât toate victoriile din derby. Şi au fost câteva, cu Pinti în teren, cu Pinti pe bancă…”, a scris MM Stoica.

Pintilii era dorit în staff-ul echipei naţionale de noul selecţioner Edward Iordănescu.

Şi antrenorul Anton Petrea a declarat, duminică, după meciul cu Dinamo, că vrea ca Pintilii să rămână la echipă.

Întrebat dacă a fost ultimul meci pentru Mihai Pintilii, Petrea a răspuns: “Nu ştiu, întrebaţi-l pe el! Eu nu ştiu nimic. Am vorbit cu el, acum e decizia lui, nu pot să-i spun eu ce să facă. Nu îi ştiu decizia. Eu mă înţeleg foarte bine cu el, ne înţelegem foarte bine, ne înţelegem din priviri. Ar fi o pierdere pentru mine pentru că avem o relaţie profesională foarte bună.”

Alături de Florin Constantinovici şi de Leo Toader, noul selecționer, Edward Iordănescu, și l-ar fi dorit și pe Mihai Pintilii în staff-ul naționalei.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

mihai stoicamm stoicaoferta iordanescupintiliipintilii fcsb
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes