Răspunsul ministrului Apărării, când a fost întrebat despre activitatea președintelui Iohannis

Vasile Dîncu a fost întrebat la emisiunea Insider Politic, de la Prima TV, dacă nu are impresia că preşedinte Klaus Iohannis este absent atunci când ar trebui să iasă în faţa poporului.

“Eu nu cred. Nu cred că comunicarea trebuie să fie tot timpul la cel mai înalt nivel, eu cred, ca profesor de comunicare, cred într-o ierarhie foarte clară a nivelurilor de comunicare şi a tipurilor de comunicare. Există preşedinţi care vor să îşi asume întotdeauna totul şi să preia toate informaţiile, comunică în locul premierului, comunică în locul miniştrilor, atunci când sunt evenimente importante. Cred că preşedintele Iohannis respectă foarte bine ierarhia şi lasă să se pună în valoare tot sistemul administrativ”, a explicat ministrul Apărării.

El crede că atunci când un preşedinte comunică prea des, acest lucru devine banal.

“Un preşedinte al României, sunt şi preşedinţi care au comunicat foarte des, dar eu cred că un preşedinte al României trebuie să comunice doar în momentele esenţiale şi atunci când spune ceva. să fie un lucru esenţial. Când preşedinţii au comunicat în fiecare săptămână şi au fost perioade politice vedeam că lucrul devine banal. Eu sunt şi dacă ar fi eu să hotărăsc un asemenea sistem, acest tip de sistem, în care cel mai puţin şi cel mai important comunică preşedintele şi în ordinea asta, în jos apare o comunicare pe orizontală, apar alte tipuri de comunicare care trebuie să fie în ritmul evenimentelor, să spun”, a afirmat Vasile Dîncu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

activitate presedinteiohannis dincupresedinte absent
redactia

Alte stiri de interes