Ratele românilor cu credite au crescut pe nevăzute: Indicele Robor urcă la maximul ultimelor 5 luni

Ratele românilor cu credite au crescut pe nevăzute
Ratele românilor cu credite au crescut pe nevăzute

Indicele Robor cu scadenţă la şase luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor în lei cu dobânda variabilă, a urcat în ultima lună cu 0,07%, cel mai ridicat nivel din februarie 2016.

Pe 4 august, indicele Robor la 6 luni era 1,05, iar în raportul transmis astăzi de BNR acesta a urcat la 1,12%, în scădere totuşi faţă de şedinţa de vineri, cânad a atins 1,13%.

Indicele Robor la 3 luni, vast folosit la creditele Prima Casă pentru formarea dobânzii, a crescut cu 0,05% în aceeaşi perioadă, de la 0,87% pe 4 august, la 0,92% pe 4 septembrie. […] …

Articolul pe larg »»» : Ratele românilor cu credite au crescut pe nevăzute: Indicele Robor cu scadenţă la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor în lei cu dobândă variabilă, urcă la maximul ultimelor 5 luni, în timp ce Robor la 6 luni accelerează la un maxim record din februarie 2016 | Ziarul Financiar

Salvează

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cresc ratele rate rate lei rate mari rate mici robor
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes