Război Ucraina: Două nave RAPTOR, rusești, distruse de dronele ucrainene, lângă Insula Șerpilor – VIDEO

Război Ucraina: Două nave RAPTOR, rusești, distruse de dronele ucrainene, lângă Insula Șerpilor. Sursa foto: capturi video
Război Ucraina: Două nave RAPTOR, rusești, distruse de dronele ucrainene, lângă Insula Șerpilor. Sursa foto: capturi video

Două nave ruseşti de patrulare din clasa Raptor au fost distruse, luni dimineaţa, în apropiere de Insula Şerpilor în atacul unei drone ucrainene Bayraktar, potrivit comandantului Forţelor aeriene ucrainene, citat de Ministerul ucrainean al Apărării, relatează CNN.

Două nave ruseşti de patrulare din clasa Raptor au fost distruse la primele ore ale acestei dimineţi (n.r. luni), lângă Insula Şerpilor (Zmiinyi). Bayraktar funcţionează! Împreună spre Victorie!”, a scris Ministerul ucrainean al Apărării pe contul de Twitter.

De asemenea, Ministerul ucrainean al Apărării a postat pe contul de Twitter un videoclip în care apare drona care a vizat una dintre navele de patrulare Raptor din apropierea insulei din Marea Neagră.

Bayraktar TB-2 este o dronă purtătoare de armament, proiectată în Turcia, folosită de Forţele armate ucrainene în repetate rânduri în războiul declanşat de Rusia în Ucraina pentru a viza ţintele trupelor ruse.

Moscova încă nu a confirmat atacul şi nici nu a reacţionat la această declaraţie.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bayraktar insula serpilor nave patrulare rusesti nave raptor distruse
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes