Războiul pe ciolan, faza pe medici celebri. Titus Dobre: PSD, cea mai ipocrită mutare de forțe

Deputatul Pro România, Mircea Titus Dobre, fost ministru al Turismului, a acuzat PSD de “înrolarea” a doi medici celebri pentru lupta de la alegerile parlamentare din decembrie.

El a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care, practgic, își exprimă îndoiala că cei doi medici celebri vor să ajungă în Parlament ca să ajute, ci sunt folosiți doar ca ”locomotive”:

“Războiul pe ciolan, faza pe medici celebri

PSD a prins trendul momentului: atenția tuturor e îndreptată către specialiștii care luptă direct cu pandemia de #COVID-19. Așa că au făcut cea mai ipocrită mutare de forțe: au adus deja doi medici celebri, pe care-i bagă-n linia-ntâi a luptei electorale. Domnul #Rafila și domnul #Cercel poate speră că PSD le-a făcut această ofertă pentru că partidul vrea, cu adevărat, să aibă specialiștii în #Parlament. Poate cred poveștile despre nevoia de a avea un cadru legislativ mai bun. Vor afla, în scurt timp, că sunt folosiți, doar pentru a reintroduce în Parlament aceleași dinastii PSD pe care le știm.

Dar nici măcar nu a inventat PSD schema asta de joc de-a grija pentru sănătate și cadru legislativ. Și #PNL l-a folosit pe celebrul medic #LeonDănăilă, în același fel și cu același scop. Probabil că în următoarele zile vom mai vedea astfel de mișcări de forțe. Acum e rândul PNL să persuadeze celebrități. Iar astfel, cele două partide își vor face campania pe spatele somităților pe care le vor atrage doar pentru a le arunca în luptă, în timp ce restul membrilor își fac simple calcule matematice, alegându-și pozițiile pe listele pentru alegerile parlamentare“, a scris Mircea Titus Dobre în postarea sa de pe Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

lupta electoralamedici celebriMircea Titus Dobremutare ipocritarazboiul pe ciolan
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes