Răzbunarea lui Putin, după scufundarea navei amiral Moskva: Ploaie de rachete

Stiri pe scurt - stiripescurt.ro
Stiri pe scurt - stiripescurt.ro

Ministerul rus al Apărării a susținut, vineri, că numărul și amploarea atacurilor cu rachete ale armatei ruse în regiunea Kiev vor spori în perioada următoare ca răspuns la acțiunile de ”sabotaj” pe care le-ar fi comis forțele ucrainene pe teritoriul său, transmite presa rusă citată de Reuters. Amenințarea vine după ce armata rusă a înregistrat o pierdere considerabilă după scufundarea navei de război Moskva.

Ministerul rus al apărării a transmis vineri că rachetele armatei ruse au lovit un obiectiv militar din apropiere de Kiev în cursul nopții de joi spre vineri și a amenințat cu intensificarea bombardamentelor în regiunea Kiev. Ar fi vorba despre o uzină de armament de la periferia Kievului.

“Numărul şi amploarea loviturilor de rachete asupra unor obiective din Kiev va creşte, ca replică la toate atacurile de tip terorist şi la actele de sabotaj întreprinse pe teritoriul rus de regimul naţionalist de la Kiev”, a declarat ministerul rus, anunţând distrugerea unui atelier de producţie de rachete sol-aer în uzina Vizar.

De asemenea, Moscova a mai susținut că forțele ruse au preluat controlul integral asupra oțelăriei Ilyich din portul Mariupol.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

atac kievnava amiralrachete rusestirazbunare putinsabotaj rusiascufundare moskva
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes