Razie a Poliției, pe Autostrada Soarelui. Zeci de nereguli, permise ridicate și amenzi

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au desfăşurat, luni, o acţiune pe Autostrada A2, la km 144, pentru prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de conducerea sub influenţa alcoolului sau drogurilor, fiind efectuate 130 de testări, dintre care 95 pentru consumul de alcool şi 35 pentru consumul de substanţe psihoactive. Poliţiştii au reţinut 13 permise de conducere, dintre care 5 pentru circulaţie pe banda de urgenţă, 3 pentru alcool, unul pentru viteză şi 4 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 34.650 de lei.

„În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 38 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 28 pentru viteză, 5 pentru circulaţie pe banda de urgenţă, 3 pentru alcool şi 2 pentru alte abateri. De asemenea, au fost constatate 9 infracţiuni, dintre care 4 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive, 2 pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, una pentru fals material în înscrisuri oficiale, una pentru uz de fals şi una pentru încredinţarea unui vehicul unei persoane care nu are dreptul de a conduce”, arată un comunicat de presă al Poliţiei Rutiere.

Conform sursei citate, poliţiştii au reţinut 13 permise de conducere, dintre care cinci pentru circulaţie pe banda de urgenţă, trei pentru alcool, unul pentru viteză şi patru pentru conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Totodată, au reţinut şi două certificate de înmatriculare.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

autostrada sooarelui banda de urgenta permis razie autostrada razie pe 2
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes