Reacție imediată la Cotroceni: Leonard Orban, consilier prezidențial, eliberat din funcție. Fratele lui Ludovic Orban se va pensiona

Leonard Orban, fratele fostului președinte al PNL, Ludovic Orban, a fost eliberat din funcţia de consilier prezidenţial a lui Klaus Iohannis. De asemenea, şeful statului a semnat decretul prin care i-a conferit lui Leonard Orban Ordinului Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler.

Decizia de eliberare din funcţie a lui Leonard Orban este de la data de 1 noiembrie, în vederea pensionării, mai arată sursa citată.

Totodată, în semn de înaltă apreciere pentru excepţionala carieră profesională, pentru contribuţia avută la susţinerea proiectului european al României şi pentru implicarea în modernizarea şi eficientizarea Administraţiei Prezidenţiale, Preşedintele României a decis conferirea Ordinului Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler lui Leonard Orban.

Decizia președintelui vine la scurt timp după ce, în aceeași zi, Ludovic Orban, fost președinte PNL, și-a oficializat demisia din grupul parlamentar PNL.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

frate ludovic orbaniohannis orbanleonard orbanleonard orban eliberat din functiesteaua romaniei
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes