Social

Regele Cioabă, internat cu COVID-19. Unchiul și mătușa au murit cu coronavirus

Dorin Cioabă, autointitulatul rege al romilor din România, este confirmat cu noul coronavirus și internat în Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu. Acesta a declarat că a vrut să se testeze după ce a aflat că mai multe persoane care au participat la un eveniment la care a fost și el prezent au fost confirmați cu noul coronavirus. Cioabă a precizat că suferă și de diabet, conform Realitatea Plus

Dorin Cioabă, autointitulatul rege al romilor din România, a fost confirmat cu noul coronavirus în cursul zilei de luni.

”Eu sunt diabetic și, din cauza faptului că am fost în contact cu câțiva oameni care acum sunt bolnavi, am zis să îmi fac niște investigații. Cu câțiva colegi din Stabor am fost la o împăcare, la o judecată în Pitești. Noi ne-am întâlnit cu câteva persoane la o terasă, am discutat. După aceea, cei trei colegi cu care am fost au avut probleme respiratorii, s-au internat. Am zis că am stat cu ei, sunt și diabetic, și am venit să îmi fac un test. Deocamdată, rezultatul este concludent doar în proporție de 60%, nu este, deocamdată, foarte clară situația. Au fost niște erori, iar mâine mă voi testa din nou. Pentru orice eventualitate am zis, dacă așa e și legea așa, să vin să continui investigațiile”, a declarat Cioabă, citat de realitateadesibiu.net.

Acesta s-a testat, după ce, în weekendul trecut, a participat la o adunare prilejuită de o judecată țigănească în județul Argeș. Cioabă este internat, în prezent, în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu.

La sfârșitul lunii martie, unchiul și mătușa lui Dorin Cioabă au murit din cauza coronavirusului.

Alte știri de interes

Şeful Poliţiei din Centrul Vechi, detaşat. A refuzat să execute dispoziţii ilegale şi de a pune poliţia la picioarele unor patroni

Mihnea Tudor

Bilanț cutremurător făcut de IGSU: Sute de copii, victime ale incendiilor la locuinţe

Gloria Pascu

Tramvaiul 41 nu mai circulă timp de cinci zile

Mihnea Tudor

Un turist a decedat după ce a căzut în gol peste 60 de metri, într-o râpă la Vârful Omu

Mihnea Tudor

Radu Călin Cristea a murit

Mihnea Tudor

Un al doilea pacient cu Covid-19 s-a spânzurat la un spital din Sibiu

Gloria Pascu

Medicul coordonator UPU Fetești a murit de Covid

Gloria Pascu

Un chirurg cunoscut din Timişoara s-a sinucis

Mihnea Tudor

Cum se va desfășura campania electorală: Propuneri ale Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »