Regulile de aplicare a măsurii carantinei au fost modificate: Sunt exceptaţi unii şoferii, în anumite condiţii

Stiri pe scurt
Stiri pe scurt

Şoferii autovehiculelor cu capacitatea maximă autorizată mai mare de 2,4 tone care asigură transportul de marfă vor fi exceptaţi de la măsura carantinei, iar cei ai microbuzelor de transport persoane nu vor fi plasaţi în carantină dacă fac dovada vaccinării, testării sau trecerii prin boală, a decis vineri CNSU.

CNSU a decis Modificarea Hotărârii 111/2021 privind regulile de aplicare a măsurii carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din statele terţe, valabile în perioada 10.12.2021 – 08.01.2022.

A fost stabilită exceptarea de la măsura carantinei a conducătorii autovehiculelor cu capacitatea maximă autorizată mai mare de 2,4 tone care asigură transportul de marfă.

De asemenea, CNSU a decis şi xceptarea de la măsura carantinei a conducătorilor autovehiculelor prevăzute cu mai mult de 9 locuri pe scaune, inclusiv locul conducătorului, care asigură transport de persoane, dacă fac dovada vaccinării, testării sau trecerii prin boală .

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

carantina romaniaexceptii carantinaintrare romaniasoferi carantoina
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes