Reluarea pregătirilor la FCSB, în linie dreaptă. Au făcut vizita medicală

Reluarea pregătirilor la FCSB, în linie dreaptă. Au făcut vizita medicală
Reluarea pregătirilor la FCSB, în linie dreaptă. Au făcut vizita medicală

FCSB-ul lui Becali e nerăbdător să reînceapă competiția! Jucătorii roș-albaștri au făcut, în această dimineaţă, vizita medicală, la Policlinica din Chiajna. Fotbaliştii au ajuns la centrul medical în grupe de câte patru şi la ore diferite, conform recomandărilor, şi au participat înaintea controalelor medicale la un triaj epidemiologic.

Jucătorii au revenit apoi la Baza Sportivă FCSB, unde au participat la singurul antrenament al zilei. Jucătorii FCSB sunt în cantonament de vineri. Jucătorilor li s-a luat temteratura la intrare și li s-a cerut să respecte distanțarea socială. Cei de la FCSB se pregătesc de ceva timp la baza din Berceni, deși autoritățile au permis abia de la 15 mai ca sportivii profesioniști să intre în cantonament pentru a-și relua antrenamentele.

Răzvan Burleanu a anunțat că la inceputul lunii iunie, cluburile vor putea relua antrenamentele colective, iar dacă totul decurge conform planului, sezonul din Liga 1 ar putea să se reia pe 13 iunie.

Până pe 20 iulie vor trebui desemnate echipele care vor juca în Europa.

„UEFA a impus un termen limită, trebuie să desemnăm echipele care vor juca în Europa până la 20 iulie, deci până atunci trebuie să încheiem play-off-ul Ligii 1 și Cupa României”, a spus Burleanu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

fcsb reluare campionat
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes