Remaniere guvernamentală. Orban a anunțat decizia sa

Remaniere guvernamentală. Orban a anunțat decizia sa
Remaniere guvernamentală. Orban a anunțat decizia sa

În ultimele zile s-a vehiculat informația că la Palatul Victoria se pregătește prima remaniere a formulei guvernamentale actuale. Au fost indicați ministrii Marcel Vela, Monica Anisie și Ion Ștefan.

Premierul Ludovic Orban și-a anunțat decizia privind remanierea Guvernului într-o emisiune tv de sâmbătă:

O minciună gogonată. E a nu ştiu câta ştire falsă care a fost lansată în special de un site de ştiri. Rog reprezentanţii media, atunci când vor să difuzeze o informaţie care mă priveşte, să mă sune, Toţi jurnaliştii mă cunosc, ştiu că răspund la telefon, că spun adevărul”, a afirmat Orban referindu-se la informaţiile din ultimele zile referitoare la remanierea celor trei miniștri.

”Nu există nici cea mai mică discuţie în momentul de faţă despre remanierea guvernului, toţi miniştrii guvernului pe care îl conduc sunt implicaţi la maxim în eforturile pe care le facem pentru a lupta cu succces împotriva epidemiei (..) pentru a asigura o relansare economică cât mai rapidă”, a mai explicat prim-ministrul.

Zvonul privind remanierea celor trei miniștri liberali

* Marcel Vela ar fi trebuit să fie schimbat de la conducerea MAI, din cauza conflictului pe care acesta l-a avut cu Ludovic Orban şi Klaus Iohannis în perioada sărbătorilor pascale. Ministrul de Interne a semnat în aprilie un protocol cu BOR prin care angajaţii MAI urmau să împartă lumină în noaptea de Paşte, împreună cu alţi voluntari ai bisericii. Protocolul a fost anulat, însă, după intervenţia şefului statului.
* Monica Anisie era și ea anunțată că și schimbată de la conducerea Ministerului Educaţiei, din cauza „bâlbelor” făcute în gestionarea învăţământului de la distanţă.
* Al treilea ministru despre care se zvonise că urma să fie demis este Ion Ştefan, după ce acesta a fost acuzat că şi-ar fi angajat în sistem rudele. Ministrul Lucrărilor Publice a intrat în atenţia presei şi cu o declaraţie controversată. Acesta a spus că are o casă mare, de aproape 1000 mp, deoarece constructorul ar fi greşit o grindă şi aşa s-a trezit cu un etaj în loc de mansardă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ministri schimbatiremaniera guvernamentalaremaniere orbantrei ministri remaniati
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes