Parlament, președinție Recomandate

Renate Weber, ”avocatul PSD”, demisă. Florin Roman nu-l iartă nici pe Valer Dorneanu

Florin Roman, a lansat acuzaţii extrem de dure în direcţia celei care ocupă funcţia de Avocatul al Poporului, Renate Weber, marţi, în plenul Camerei Deputaţilor. Liberalul a promis că imediat ce PNL va avea majoritate în Parlament o va demite pe Renate Weber.

Atât Roman, cât şi alţi lideri de prim-plan ai formaţiunii consideră că Weber nu face altceva decât să servească interesele PSD. În opinia lui Roman, misiunea lui Weber este clară: sabotarea PNL în interesul şi spre beneficiul direct al PSD.

”Ne-am obişnuit ca în ultima vreme majoritatea PSD să vină cu tot soiul de propuneri care de care mai populiste, fără să susţină şi sursa de finanţare. Din păcate, axa răului formată din PSD şi Curtea Constituţională a lui Valer Dorneanu şi Renate Weber continuă să facă rău României.

Noi sperăm că nu pentru mult timp. Sper că în două luni românii vor face ceea ce trebuie şi vor da un vot împotriva acestei axe a răului. Le promitem românilor că imediat ce vom avea majoritate o vom demite şi pe Renate Weber, care nu este Avocatul Poporului, ci este avocatul PSD.

Vă promitem că va trebui să începem şi o reformă profundă constituţională, astfel încât Curtea Constituţională să fie a României şi nu a domnului Dorneanu”, a spus Roman.

Declaraţiile lui Roman au venit în contextul dezbaterii proiectului de lege privind acordarea unui stimulent cadrelor didactice, în cuantum de 2.000 de lei lunar, pe durata stării de alertă şi a stării de urgenţă.

Alte știri de interes

CARANTINĂ generală în Franța. Macron anunță revenirea la restricțiile din primăvară

Mihnea Tudor

Iohannis: Cum credeţi că ar fi fost cu o guvernare PSD, dacă conducerea PSD-ului nu respectă cele mai elementare norme?

Mihnea Tudor

Imagini de groază cu plămânii unui pacient COVID. Medic: Cum facem cu ei domnule doctor Bittman, doamnă doctor Corina Chiriac?”

Mihnea Tudor

Cei patru militari români răniți în Afganistan, transferați în Germania

Mihnea Tudor

Ştefan Radu Oprea: Ion Ganea, exclus din PSD / Boicotul PNL şi USR are un singur rezultat

Saghin Cristian

Lege: Vehiculele rutiere lente vor putea fi înregistrate la RAR

Mihnea Tudor

Adriana Săftoiu, despre lista PNL pentru alegerile parlamentare: Ori țara asta e pierdută, ori e un experiment

Saghin Cristian

BESMAX PHARMA DISTRIBUTION, donatoare de aparate de plasmafereză: Susținem demersul MAI de a crea o bancă de plasmă convalescentă

Saghin Cristian

Prima bancă de plasmă convalescentă, pentru tratarea pacienţilor bolnavi de COVID, va funcționa la MAI

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »