Reprezentanţii Complexului Energetic Oltenia, despre accidentul de la cariera Jilţ Sud: 14 salariaţi au fost răniţi, dintre care trei au decedat

Stiri pe scurt
Stiri pe scurt

Reprezentanţii Complexului Energetic Oltenia au precizat că 14 salariaţi au fost răniţi, dintre care trei au murit, după ce muncitorii care au avut o intervenţie mecanică au urcat într-un mijloc auto pentru fi transportaţi la sediu, iar în timpul coborârii pe o pantă, autovehiculul a derapat pe pod şi a căzut peste transportor. Aceştia au adăugat că evenimentul a fost comunicat organelor abilitate pentru a fi cercetate şi stabilite cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii acestuia.

„În data de 17.01.2023, în jurul orei 13:00, în perimetrul carierei Jilţ Sud, personalul care a participat la intervenţia mecanică la Excavatorul 1400-05 a urcat într-un mijloc auto pentru a se deplasa la sediu. În timpul coborârii pe o pantă, înaintea podului de traversare a transportatorului cu bandă T 204, autovehiculul a derapat pe pod şi a căzut peste transportor, impactul soldându-se cu 16 victime. Printre acestea se numără 14 salariaţi ai CE Oltenia, din care 3 au decedat”, au transmis reprezentanţii Complexului Energetic Oltenia, marţi, într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, evenimentul a fost comunicat organelor abilitate pentru a fi cercetate şi stabilite cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii acestuia.

„Conducerea şi colectivul CE Oltenia îşi exprimă regretul faţă de tragicul eveniment care a avut loc şi transmite sincere condoleanţe familiilor îndurerate”, mai indică sursa menţionată.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

accident cariera jilt accident ce oltenia accident muncitori
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes