Economie

Restricții care îi lovesc din plin pe români. Programul teraselor, barurilor etc

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat, în ședința de sâmbătă, Hotărârea nr. 38 din 1 august 2020, care stabilește, la propunerea specialiștilor, zonele în care este limitat programul teraselor, barurilor, operatorilor de jocuri de noroc și altora asemenea.

Măsurile intră în vigoare de duminică, 2 august, și se referă la Capitală și la județele Argeș, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Prahova și Galați.

CNSU a stabilit oficial zonele în care este limitat programul teraselor. Măsura intră în vigoare de duminică și se aplică în Capitală și mai multe județe

Potrivit hotărârii, „programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități în spații special destinate, dispuse în exteriorul clădirilor unde se desfășoară activități de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, cum sunt terasele, cluburile, barurile și alte asemenea, de la nivelul județelor Argeș, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Prahova, Galați și municipiul București, nu poate începe înainte de orele 06.00 și nu se poate prelungi după orele 23.00”.

Documentul mai stipulează că „programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități de jocuri de noroc, de la nivelul județelor Argeș, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Prahova, Galați și municipiul București, nu poate începe înainte de orele 06.00 și nu se poate prelungi după orele 23.00”.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

BNR a anunțat valoarea datoriei externe a României. Cu cât a crescut într-un an

Saghin Cristian

INS nu ne dă vești bune: Economia României a scăzut cu 5% în 2020

Daniela Arnăutu

ANAF le trimite scrisori românilor care au datorii la stat. Eșalonarea obligațiilor, cea mai solicitată opțiune

Daniela Arnăutu

Prăbușire pe piața criptomonedelor: În 24 de ore, valuta digitală a pierdut 170 de miliarde de dolari

Daniela Arnăutu

INS anunță scăderi semnificative atât ale importurilor, cât și ale exporturilor, față de 2019

Gloria Pascu

ANAF: Toate conturile la raport. Românii nu vor mai avea bani la secret

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »