Rezultat test coronavirus Nicuşor Dan. Primarul ales al Capitalei rămâne în izolare până vineri

Testul de coronavirus al lui Nicuşor Dan este negativ, însă primarul ales al Capitalei anunţă că rămâne în izolare până vineri. La finalul săptămânii, Nicuşor Dan se va testa din nou.

”Rezultatul testului Covid făcut la cerere este negativ. Nu sunt încadrat în definiţia de caz, deci nu am obligaţii legale de izolare. Totuşi, pentru maxima protecţie a celor din jur voi mai rămâne în izolare până vineri 9 octombrie inclusiv, când voi şi repeta testul”, a anunţat, luni, primarul ales al Capitalei, Niculor Dan.

Şi testul pentru coronavirus al premierului Ludovic Orban este negativ, dar rămâne izolar până joi, când va repeta testarea.

Premierul Ludovic Orban şi-a anulat participarea la evenimentele anunţate luni după ce una dintre persoanele alături de care s-a aflat în studioul unei televiziuni a fost diagnosticată cu COVID-19. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

nicusor dan coronavirusrezultat test coronavirus nicusor dan
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes