Rezultatele echipelor românești FCSB, FC Botoșani și U Craiova în cupele europene, primul tur preliminar

FCSB s-a calificat fără emoții mai departe în Cupele Europene, FC Botoşani și ea s-a calificat în turul doi preliminar învingând Ordabasi, în deplasare, iar Universitatea Craiova a pierdut confruntarea din primul tur preliminar cu Lokomotiv Tbilisi, tot în deplasare.

FCSB – Sirak

Formaţia FCSB a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa armeană Şirak, în primul tur preliminar al Ligii Europa, şi s-a calificat în runda secundă preliminară a competiţiei.

Au marcat Olaru ’34, Tănase ’65 (penalty) şi Buziuc ’83.

FCSB a beneficiat de penalti în minutul 65 pentru o intervenţie a lui Mkoian la Coman.

Echipa bucureşteană, antrenată de Anton Petrea, a jucat în următoarea formulă: Vlad – Creţu, Miron, I. Cristea, Panţîru – Olaru, Ov. Popescu, Fl. Tănase (Vînă ’86) – Man (Moruţan ’78), Sg. Buş (Buziuc ’46), Fl. Coman.

Meciul a fost arbitrat de bosniacul Admir Sehovic, ajutat de Amer Macic şi Goran Dujak. Haris Kaljanac a fost arbitru de rezervă.

FC Botoşani – Ordabasi

FC Botoşani a învins pe Ordabasi, scor 2-1, şi s-a calificat în turul doi preliminar al Ligii Europa
Formaţia FC Botoşani s-a calificat în turul doi preliminar al Ligii Europa, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa kazahă Ordabasi.

Pentru FC Botoşani au marcat Holzmann ’25 şi Dugandzic ’33, iar pentru Ordabasi a înscris Mahlangu ’31.

În minutul 12, portarul celor de la FC Botoşani, Pap, a apărat o lovitură de la 11 metri executată de Diakhate.

FC Botoşani a evoluat în formula: Pap – Haruţ, Chindriş, Şeroni, Holzmann – Mendoza, J. Rodriguez – Florescu, Ashkovski (Ţigănaşu ’90), Ofosu (Keyta ’74) – Dugandzic (Roman ’90+2). Antrenor: Marius Croitoru

Meciul a fost arbitrat de azerul Rauf Jabarov, ajutat de Parvin Talibov, Elshad Abdullayev şi Kamal Umudlu.

Universitatea Craiova – Lokomotiv Tbilisi

Universitatea Craiova a fost învinsă de Lokomotiv Tbilisi, scor 2-1, şi a fost eliminată în primul tur preliminar al Ligii Europa
Formaţia Universitatea Craiova a fost învinsă, joi, în deplasare, de echipa georgiană Lokomotiv Tbilisi, scor 2-1 (0-0), şi a fost eliminată în primul tur preliminar al Ligii Europa.

Golurile au fost marcate de Sikharulidze ’57 şi Oulad Omar ’61 pentru Lokomotiv, iar pentru Universitatea Craiova a punctat Baiaram ’90+4.

Universitatea Craiova a evoluat în formula: Pigliacelli – Vătăjelu, Acka, M. Constantin, Bancu – Nistor (Baiaram ’77), Mateiu (Screciu ’67), Cicâldău – Bărbuţ (Mihăilă ’61), Koljic, Ivan. Antrenor: Cristiano Bergodi

Partida a fost condusă de sârbul Miloš Djordjic, ajutat de Jovan Grujic, Nikola Djorovic, iar rezervă a fost Momčilo Marković.

Tragerea la sorţi a turului doi preliminar al Ligii Europa va avea loc luni, 31 august, de la ora 14.00, la Nyon.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

FC Botoşani - OrdabasiFCSB - Sirakrezultate echipe romanestiu Craiova - Lokomotiv Tbilisi
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes