Robert Trump a murit în spital

Robert ;i Donald Trump, captur[ video Fox News
Robert ;i Donald Trump, captur[ video Fox News

Robert Trump, fratele lui Donald Trump, a murit sâmbătă, la un spital din New York.

“Minunatul meu frate Robert a murit în această noapte. Nu a fost doar fratele meu, ci şi cel mai bun prieten al meu. Ne va lipsi, dar ne vom întâlni din nou. Amintirea sa va trăi în inima mea pentru totdeauna. Robert, te iubesc. Odihneşte-te în pace”, a declarat preşedintele american, conform CNN.

Donald Trump este aşteptat să participe la funeraliile fratelui său, însă deocamdată nu au fost oferite detalii despre programul președintelui.

“Unchiule Robert, te iubim. Eşti prezent în inimile şi în rugăciunile noastre”, a scris pe Twitter Ivanka Trump.

Mai multe persoane, care au vorbit sâmbătă cu Donald Trump, au spus că aceste era întristat de pierderea iminentă a fratelui său. Donald Trump a luat o decizie de ultimă oră pentru a merge vineri la New York ca s-și vadă fratele, în timp ce se îndrepta spre New Jersey.

Robert Trump fusese internat la Spitalul presbiterian din New York din Manhattan. Detalii despre boala lui Robert Trump nu au fost făcute publice. El era bolnav de câteva luni, a declarat pentru CNN o persoană familiarizată cu problemele fratelui președintelui american.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes