Robert Turcescu dă de pământ cu cei doi deputați PSD care au făcut scandal în shaormerie

Robert Turcescu dă de pământ cu cei doi deputați PSD care au făcut scandal în shaormerie. foto: captură video B1Tv
Robert Turcescu dă de pământ cu cei doi deputați PSD care au făcut scandal în shaormerie. foto: captură video B1Tv

Deputații PSD Adrian Solomon și Ioan Stativă au fost sancționați pentru un scandal pe care l-au provocat în shaormeria din Capitală.

Robert Turcescu, deputat PMP, a comentat, marți seara, în studioul Știrilor B1 TV, cazul celor doi parlamentari social-democrați scandalagii, Adrian Solomon și Ioan Stativă. Turcescu susține că Solomon și Stativă nu sunt reprezentativi pentru ce ar trebui să însemne un deputat din Parlamentul României:

”Ăștia doi nu sunt reprezentativi, cred eu, pentru ce ar trebuie să însemne deputat în România. (…) Nu m-ar surprinde să-i văd mâncând semințe și scuipând cojile pe culoarele Parlamentului pe cei doi. Sunt niște personaje pe care nu dai prea multe parale. I-am văzut și cum vorbesc și cum gândesc. Sunt doi ghiorțani”, a spus Turcescu.

Totodată, acesta a apreciat reacția autorităților în cazul celor doi deputați.

”Felicit Poliția pentru felul în care a reacționat, amenda e absolut în regulă. Îi felicit, mai ales, pe puștii ăia de acolo, de la shaormerie. E aceeași atitudine pe care am văzut-o de nenumărate ori, cu genul ăsta de ghiorțani, când îi oprește Poliția că au depășit viteza legală în diverse zone, care se dau jos și îi dau un pumn polițistului, înjură sau fug de la locul accidentului, lovesc pe cineva și pleacă.

Am văzut chestia asta de nenumărate ori în România. E o mizerie, e o prostie, dar faptul că au fost amendați și pentru injuriile proferate la adresa polițiștilor, și pentru faptul că nu au purtat mască ne arată că există niște reflexe bune, încă, în statul român”, a mai spus Robert Turcescu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

deputati scandal robert turcescu scandal shaormerie solomon si stativa
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes