Roland Garros 2021: Adversare de top 10 pentru Patricia Ţig și Irina Begu

Jucătoarea Irina Begu, locul 74 WTA, o va întâlni pe americanca Serena Williams, numărul 8 mondial şi favorită 7, în primul tur al turneului de grand slam de la Roland Garros.

Câştigătoarea acestui meci va juca în faza următoare pe sportiva care se va impune în meciul Mihaela Buzărnescu (173 WTA) – Arantxa Rus (Olanda, 84 WTA).

Patricia Ţig, locul 63 mondial, o va întâlni pe sportiva japoneză Naomi Osaka, locul 2 mondial şi favorită 2. Câştigătoarea confruntării va evolua apoi cu Ana Bogdan (102 WTA) sau cu o jucătoare venită din calificări.

Sorana Cîrstea, numărul 61 mondial, va evolua în primul tur cu favorita 19, britanica Johanna Konta (20 WTA).

În cursa pentru un loc pe tabloul principal a rămas o singură româncă, Irina Bara, cap de serie 14 în calificări, care o va întâlni vineri pe poloneza Magdalena Frech.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

irina begupatricia tigroland garrosroland garros 2021turul 1 roland garros
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes