Românce implicate în căsătorii fictive, arestate în Cipru. Câți bani încasau

11 românce au fost arestate, miercuri, direct de pe aeroportul din Larnaca, Cipru. Femeile urmau să fie implicate în căsătorii fictive cu bărbați din afara Uniunii Europene pentru ca aceștia să devină în mod oficial cetățeni UE.

Șefa grupării, despre care se bănuiește că ar fi intermediat întreaga afacere, a fost reținută în Cipru pentru a fi anchetată. Celelalte 10 românce au fost trimise înapoi în țară.

Câți bani încasau pentru o căsătorie fictivă

Pentru a se căsători cu bărbații care râvneau la cetățenia UE, româncele ar fi urmat să fie recompensate cu 10.000 de euro. O parte din această sumă ar fi urmat să fie încasată de intermediarii afacerii. În schimbul banilor, româncele promiteau să se înhame la un mariaj de cel puțin doi ani și să fie disponibile de fiecare dată când autoritățile ar fi urmat să verifice veridicitatea căsătoriei.

Întreaga rețea a fost deconspirată, iar știrea despre cele 11 românce reținute pe aeroportul din Cipru a fost prezentată la televiziunile naționale din această țară.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bani căsătorie fictivacăsătorie fictiva
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes