România în LOCKDOWN!? Anunțul premierului Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu a făcut precizări despre posibilitatea ca România să intre într-un lockdown general, din cauza valului de infectări cu SARS-COV-2. El a anunțat, pe pagina sa de socializare, că în perioada următoare se va ajunge la 80.000 de persoane vaccinate pe zi contra Covid-19, lucru ce va ajuta la reducerea numărului de cazuri.

Câțu a exclus, într-o postare pe Facebook, posibilitatea unui nou ”lockdown”:

”Am participat la ședința tehnică de la Ministerul Afacerilor Interne, pentru a mă asigura că obiectivele pe care le-am trasat in privința pandemiei sunt îndeplinite. Numărul paturilor din spitale a crescut.

Fac apel la români să respecte măsurile de protecție. Numai așa vom trece cu bine peste această perioadă.

Obiectivul meu este ca prin vaccinare să reducem numărul de infectări. In perioada urmatoare numărul persoanelor imunizate zilnic va ajunge la 80 de mii.

Multă lume întreabă dacă vom ajunge din nou in lockdown. Răspunsul meu foarte clar este că NU”, a scris, sâmbtă, prim-ministrul.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

anunt florin citu florin citu despre lockdown lockdown romania romania lockdown
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes