România, singura țară care trimitea la o reuniune de femei, un BĂRBAT

În ședința conducerii Senatului din 27 februarie, senatorii constată cu surprindere că la reuniunea “Emancipare economică: să acționăm împreună!”, care are loc zilele astea, ei trimiteau un bărbat, deși toate celalte țări trimiteau femei. Vă prezentăm un fragment din stenograma pentru a vedea cum au ieșit aleșii din încurcătură:

Niculae Bădălău:  La participarea la reuniunile europene, memorandum intern privind reuniunea interparlamentară cu tema: „Emancipare economică: să acţionăm împreună!”, Bruxelles, 8-9 martie 2017. Participă domnul senator Gabi Ionaşcu, secretar al Comisiei pentru egalitatea de şanse.   Gabriela Creţu:  O observaţie, domnule preşedinte.

Niculae Bădălău: Vă rog.

Gabriela Creţu: Pentru că se întâmplă ca, atunci când pierdem memoria instituţională, să cădem în ridicol. Totdeauna, pe 8 martie se ţine la nivelul interparlamentar european o reuniune a comisiilor pentru drepturile femeii şi egalitate de gen, în care cele mai importante voci din această luptă stabilesc tema din anul care urmează, în acest an capacitarea economică a femeii. Colegul nostru care se duce o să se simtă foarte ciudat, dar să aibă un mandat şi să susţină cam ceea ce…

Source: INCREDIBIL. România, singura țară care trimitea la o reuniune de

Salvează

Salvează

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes