Românii au talent! Andi Moisescu: ”Asta vrem să vedem… oameni pasionați”. Vineri seară, talentul este în centrul atenției!

Românii au talent! Andi Moisescu: ”Asta vrem să vedem… oameni pasionați”
Românii au talent! Andi Moisescu: ”Asta vrem să vedem… oameni pasionați”

Românii au Talent, un sezon #unusiunu în care spectacolul este la dublu, așa a început cel de-al unsprezecelea an în care cel mai iubit show de divertisment din România le aduce telespectatorilor acele momente care fac ca serile lor să fie de neuitat! Mâine seară, de la 20:30, poveștile de viață se vor împleti cu apariții surprinzătoare. Toate vor avea un element comun pe care Andi Moisescu îl va sesiza imediat: ”Asta vrem să vedem… oameni pasionați”.

Un concurent de 33 ani va veni în fața juraților după o lungă așteptare: ”Mă uit de la primul sezon, dar am avut curaj acum”. Pasionat de cântat și aflat într-un punct al vieții în care simte că s-a regăsit, concurentul își va încerca norocul de a deveni cunoscut. ”Sunt o persoană care emană căldură”, va spune el înainte de a-și începe interpretarea. Dacă acesta va fi primul pas în noua lui carieră, aflăm curând.

Tot atunci, o puștoaică de 14 ani din Cluj va urca pe scenă cu un gând mare: ”Am venit să îmi promovez piesele pe care le scriu”. Tânara își va propune să o impresioneze pe Andra, iar când va afla că și Smiley se află pe scaunul de jurat, va admite că miza este cu atât mai mare. Ce creație neașteptată și cum îi va surprinde pe jurați, dar și ce reacții va stârni din partea celor pe care abia aștepta să-i cunoască, descoperim într-o nouă ediție.

Fără doar și poate unele dintre cele mai puternice minute ale serii vor fi reprezentate de apariția unui concurent care vine din Spania, dar este născut în Brazilia. Povestea lui va fi una emoționantă, după ce întotdeauna s-a confruntat cu problema rasismului.

”Trebuie să luptăm. Încerc să schimb puțin lumea”, va spune el înainte de a-și transpune viața printr-un moment impresionant! Ce a pregătit și ce vor spune jurații, aflăm mâine.

Comentariile postate pe Facebook, Twitter sau Instagram, însoțite de #romaniiautalent pot apărea pe ecran în timpul emisiunii, și de această dată! Nu ratați o nouă ediție Românii au talent!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

andi moisescu andra florin calinescu pro tv romanii show romanii au talent smiley
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes