Românii au talent! astăzi Astăzi, prima semifinală – 12 concurenți visează la calificare

Românii au talent! astăzi Astăzi, prima semifinală - 12 concurenți visează la calificare. Sursa foto: Pro Tv
Românii au talent! astăzi Astăzi, prima semifinală - 12 concurenți visează la calificare. Sursa foto: Pro Tv

14 ediții de preselecții, sute de concurenți care au urcat pe cea mai mare scenă a talentului pentru a demonstra ceea ce pot și DA-uri care au transformat visurile în realitate… Pentru 24 dintre ei încep emoțiile etapelor live. În această seară, 12 dintre aceștia își vor da testul în fața celor de acasă, în prima super semifinală live a sezonului.

Dintre cei 12, doar 5 se vor califica direct în marea finală de pe 27 mai. Acestora li se vor alătura alți 5 săptămâna viitoare, dar și un alt concurent care va primi wild card de la cei patru jurați la finalul celei de-a doua semifinale. Astfel, 11 curajoși vor da lupta pentru premiul cel mare, de 120.000 de euro într-un show de neratat.

În această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro.

Se anunță a fi o seară de neuitat, începând cu ora 20:30, live pe PRO TV! Curajoșii serii sunt: Marius Mateș, Sandeep Kale, Ionela Marin, DJ Hugo Arthur, Zametheea, Elvis Asan, Alex Furman, Martina Meola, Gabriela Dincă, Alexandra Croitoru, Alex Dowis și Raisa Radu.

Un moment special va fi oferit de Ana Maria Pantaze, câștigătoarea sezonului 9 Românii au talent. Cântăreața cu o poveste extraordinară de viață a reușit atunci să impresioneze publicul și să obțină voturile care i-au adus locul 1 și marele trofeu.

Ediția Românii au talent din această seară poate fi urmărită live pe PRO TV și VOYO!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

romanii au talent semifinala romanii au talent
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes