Românii au Talent, câștigător: Ana Maria Mărgean, cu un număr de ventrilocie

Românii au Talent, câștigător: Ana Maria Mărgean, cu un număr de ventrilocie
Românii au Talent, câștigător: Ana Maria Mărgean, cu un număr de ventrilocie

Ana Maria Mărgean a câștigat vineri seară marele trofeu Românii au talent, premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat concurent. Într-o finală spectaculoasă, Ana Maria a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin vocea ei incredibilă și abilitățile de ventrilocie și să-i convingă pe telespectatori că merită votul lor și șansa de a triumfa.

Pe locul 2, în urma voturilor primite, s-a clasat GIM care a obținut premiul de 20.000 euro, iar pe locul 3, după ce au șocat prin mișcările lor, s-au aflat Art of Robots, care au câștigat 10.000 euro. Aceștia au oferit momente de neuitat și au demonstrat că visele merită recompensate.

Tot aseară, a fost desemnat și câștigătorul premiului de originalitate de 10.000 de euro.
După o săptămână de vot, telespectatorii au ales să-i susțină pe cei de la Art of Robots.

Marea finală Românii au talent a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 11.1 puncte de rating și 35.0% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.6 puncte de rating și 20.8% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 – 24:26, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 8.9 puncte de audiență și 33.9% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 5.2 puncte de rating și 19.8% share.

Peste 2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență de la 21:37, aproape 3 milioane de români se uitau la emisiune.

”Nu am crezut că pot ajunge atât de departe

Seara s-a încheiat cu declarația Anei Maria: ”Nu am crezut că pot ajunge atât de departe. Am foarte mari emoții și nu mă pot opri din plâns. Este, cu siguranță, cea mai frumoasă zi din viața mea. Această experiență a însemnat totul pentru mine, am trăit fiecare clipă.

Ana Maria Mărgean – câștigător Românii au talent

Un sezon #unusiunu s-a încheiat, însă talentul merge mai departe! Toți cei care au un talent și vor să-l arate întregii țări sunt așteptați pe site-ul romaniiautalent.protv.ro pentru a completa formularul de înscriere pentru sezonul 12 Românii au talent!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

#unusiunu ana maria margean castigator romanii au talent marele premiu romanii au talent romanii au talent ventriloc
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes