Românii pot intra în Turcia doar cu buletinul, chiar de la 1 iunie. Erdogan a semnat decretul

Românii vor intra în Turcia doar cu buletinul. Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan a semnat un decret prezidenţial, cu ocazia vizitei pe care premierul Marcel Ciolacu o face marţi la Ankara. Decizia se va operaţionaliza în jurul datei de 1 iunie, potrivit unor surse oficiale.

”Cetăţenilor români care deţin o carte naţională de identitate li se acordă scutire de viză pentru călătoriile lor turistice şi tranzitul către Turcia cu o şedere de maximum 90 de zile în orice perioadă de 180 de zile, conform articolului 18 din Legea nr. 6458 privind străinii. şi protecţie internaţională”, prevede decretul semnat de preşedintele Turciei.

Decizia se va operationaliza în jurul datei de 1 iunie, potrivit surselor.

Premierul Marcel Ciolacu a fost primit, luni, pe Aeroportul Internaţional Esenboga, de reprezentanţi ai autorităţilor din Ankara.

Şeful Executivului se află marţi într-o vizită oficială în Turcia, la invitaţia preşedintelui Recep Tayyip Erdoğan, însoţit de o delegaţie de miniştri.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

erdoganexcursie turciain turcia cu buletinulvacanta turcia
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes