Românii, prinși în “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”!

Românii, prinși în “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! Sursa foto: Kanal D
Românii, prinși în “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! Sursa foto: Kanal D

Românii sunt prinși în “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! Cel mai simplu și ușor de înțeles quiz show din istoria televiziunii mondiale a plasat, din nou, Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România.

Ediția de aseară a emisiunii s-a poziționat pe primul loc în audiențe, la nivelul întregii țări, și pe poziția secundă, pe targetul All Urban, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Miercuri, 4 mai, în intervalul 22:30 – 24:00, Kanal D a fost lider de piață, înregistrând 4,6% rating și 15,4% cota de piață, pe tagetul Național. Stația s-a clasat pe locul doi, la mică distanță de primul clasat, pe targetul All Urban, acumulând 3,8% rating și 13,2% cota de piață.

Ediția de aseară a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a fost urmărită de o medie de 813.000 telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. În minutul de aur, atins la 22:38, aproape un milion (984.000) de fani ai emisiunii erau cu ochii pe Kanal D.

Câștigătorul ediției de aseară “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a fost Răzvan, un tânăr inginer din Suceava, care și-a adjudecat suma de 5800 de lei, într-un meci al minții antrenant. Acesta l-a “detronat” pe Dan, unul dintre cei cinci concurenți, care ridicase jackpot-ul la 5400 de lei.

Emisiunea care îți antrenează mintea, prezentată de Dan Negru, poate fi urmărită de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

dan negru jocul cuvintelor
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes