Recomandate Sanatate

Românii s-au grăbit să cumpere noul supliment alimentar OROSTIM-HV. Coadă la Institutul Cantacuzino

După ce Institutul Cantacuzino a pus începând de miercuri în vânzare suplimentul alimentar OROSTIM-HV, mai multe persoane s-au așezat la coadă de la primele ore ale dimineții.

Românii s-au grăbit să cumpere noul supliment alimentar creat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, în speranța că acesta poate să ducă la creșterea imunității în contextul pandemiei și al sezonului gripal.

OROSTIM-HV este un supliment alimentar care conține o combinație dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde. Are proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții.

Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută.

OROSTIM-HV se poate achiziționa începând cu data de 2 decembrie, de la punctul de vânzare al Institutului, din Splaiul Independenței nr. 103.

Prețurile pentru noul medicament anunțat de Institut sunt următoarele: OROSTIM-HV 125 flacon cu 10 capsule: 25 lei; OROSTIM-HV 125 flacon cu 30 capsule: 60 lei; OROSTIM-HV 250 flacon cu 10 capsule: 30 lei; OROSTIM-HV 250 flacon cu 30 capsule: 80 lei.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Vaccinarea în sarcină şi în timpul alăptării. Informații de la Comitetul de coordonare a vaccinării

Gloria Pascu

Pfizer reduce livrările de vaccin anti-COVID în Europa

Daniela Arnăutu

Iulian Bulai, halucinant: Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi, ar fi semnat pentru “Fără penali în funcţii publice”! Luat în bășcălie de internauți: Ai greșit pastilele

Gloria Pascu

Avertisment Solidaritatea Sanitară: În sistemul public de sănătate există o nemulţumire în continuă creştere

Gloria Pascu

Donald Trump începe să se mute din Casa Albă. Vilă nouă de 30 de milioane de dolari

Ionel Lăcătuș

”Explozie nucleară în spațiul cibernetic”. Opinia Rusiei, după suspendarea conturilor social media ale președintelui Trump

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »