Ronald Koeman, anunțat oficial antrenorul echipei FC Barcelona

FC Barcelona a anunţat, miercuri, că noul antrenor al echipei catalane este Ronald Koeman, contractul acestuia fiind valabil până la 30 iunie 2022.

Koeman va fi prezentat oficial în această seară.

Ronald Koeman a fost antrenor secund la FC Barcelona şi antrenorul echipei Barcelona B, la începutul carierei de tehnician, Ultima dată, el a pregătit naţionala Olandei.

La FC Barcelona, tehnicianul în vârstă de 57 de ani îi succede lui Quique Setien, demis luni.

Ronald Koeman a fost selecţionerul Olandei începând din 2018. El a purtat tricoul Barcelonei între 1989 şi 1995, cucerind patru titluri de campion al Spaniei alături de echipa catalană, pe care a ajutat-o de asemenea să câştige primul trofeu de campioană a Europei din istoria sa, în 1992

“Am pariat pe el pentru că îl cunoaştem bine, ştim cum vedere lucrurile, cum doreşte să joace echipele sale, dar şi pentru experienţa sa, pentru că a făcut parte din ‘Dream Team’-ul lui (Johan) Cruyff, pentru că cunoaşte Barca şi modul său de a vedea fotbalul”, a declarat preşedintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

antrenor barcelona cine este antrenoru barcelona koeman barcelona Ronald Koeman Ronald Koeman fc barcelona
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes