RoVentura ne invită pe spectaculoase meleaguri arădene

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, „ROventura” ne invită să călătorim în Vestul țării, pe meleaguri arădene.

Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu mergem la Arad, una dintre perlele istorice și arhitecturale din Vestul țării. Spectaculos va fi și popasul pe care-l vom face la Minișel, unde testăm un mijloc de transport ecologic, și totodată distractiv, într-un peisaj de basm de la poalele munților Zarandului.

Ajunși la poalele munților Zarandului, ne așteaptă o plimbare altfel decât toate cele de până acum, cu masinile de …golf. Mașinuțele au întrebuințări multiple, așa că sunt întâlnite în multe complexuri turistice din țară.

Dupa o veritabila plimbare cu ”mașinile minune” lăsăm dealurile domoale, și pornim spre câmpia Aradului, unde capitala de județ ne așteaptă scăldată în lumină și culoare.

Zorii zilei ne vor surprinde chiar aproape de centrul Aradului, de unde urmează să începem și turul orașului, imediat ce ne bucurăm de micul dejun. Beneficiind de o arhitectură fermecătoare, Aradul ni se dezvăluie ca o urbe înfloritoare.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

meleaguri aradene muntii zarand roventura
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes