Rune Voropchievici » Horoscop săptămânal, 30 august – 5 septembrie 2021

Rune Voropchievici » Horoscop săptămânal, 30 august – 5 septembrie 2021
Rune Voropchievici » Horoscop săptămânal, 30 august – 5 septembrie 2021

E o săptămână puțin mai așa, mai greu de descifrat spune Mihai Horopchievici.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna viitoare, cu previziunile sale și ale runelor pentru săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie în parte.

Specialistul în numerologie prezintă în fiecare sfârșit de săptămână darurile runelor în al său Horoscop rune pentru săptămâna următoare.

Horoscop rune Voropchievici săptămâna viitoare:

Ce spun runele maestrului Voropchievici pentru săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021 pentru toate zodiile:

Horoscop Rune Berbec – Berbecul intră într-o săptămână de protecție divină. Toate lucrurile se rezolvă super-benefic.

Horoscop Rune Taur – Taurul are două mesaje importante: să se relaxeze, să se detașeze de cotidian, și s-ar putea să-și facă griji pentru sănătatea cuiva apropiat, deși nu ar trebui.

Horoscop Rune Gemeni – Vești bune pe care le veți primi, dar și un cadou surpriză ori o sumă de bani.

Horoscop Rune Rac –  Sunteți pregătiți să vă faceți bagajele? Niciodată nu-i prea târziu.

Horoscop Rune Leu – O săptămână de forță, tărie și putere. Astrele vă încurajează. E o săptămână mai anevoioasă, totuși.

Horoscop Rune Fecioară – Nu supărați Fecioarele. Nu le provocați. Și un sfat: ce-ar fi să vă calmați, să nu explodați, că totul se aranjează.

Horoscop Rune Balanţă – În sfâîrșit, după uraganul de săptămâna trecută, veți găsi rezolvarea problemeleor într-un consiliu de familie. Descărcarea sufletului, la o masă cu de toate. Dialog și o să vedeți ce bine este.

Horoscop Rune Scorpion – Să aveți răbdare și să nu forțați mâna norocului. Toate lucrurile frumoase vin la cei care știu să aștepte. Dacă a dat de ceva bun, vrea mai mult și caută să forțeze. Ai răbdare și vei reuși să obții acele lucruri benefice pentru tine.

Horoscop Rune Săgetător – O săptămână cu schimbări majore. Vin schimbări benefice. Nu o pereche de pantofi! Suită de schimbări majore, pentru cei care au avut un ton bun, care s-au comportat în limite normale. Pentru cei năzdrăvani…

Horoscop Rune Capricorn – Va afla un adevăr foarte important, care vine cu marcaj asupra sa. Vine ceva și mai puternic, karmic. Ce-ai făcut, aia primești.

Horoscop Rune Vărsător – Se pare că au de gând să-și mărească familia, fertilitate și belșug. Peste puțin timp visele voastre se vor împlini. Un bun prieten vine legat pe viață.

Horoscop Rune Pești – Iar ați dat lovitura. Se produce un salt rapid calitativ în existența voastră.

Acesta a fost Horoscop rune Voropchievici – prezentat ca de obicei sâmbăta, la emisiunea „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3 – pentru săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

horoscop runehoroscop rune voropchievicihoroscop saptamana viitoareMihai Voropchievicirune voropchievicivoropchievici runevoropchievici rune saptamana viitoare
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes