RUNE Voropchievici – Horoscopul runelor săptămâna 8 – 14 martie 2021 cu Mihai Voropchievici

Horoscop RUNE Voropchievici: Horoscopul săptămânal al runelor, pentru 8 – 14 martie, vă este prezentat, ca de obicei, de numerologul Mihai Voropchievici, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse”, la Antena 3, de sâmbătă seara.

În această seară, numerologul vă relatează al său Horoscop rune pentru săptămâna 8 – 14 martie 2021.

Previziuni Horoscop rune Voropchievici:

Ce spun runele pentru săptămâna 8 – 14 martie

Horoscop Rune Berbec –  Este sfătuit să lase în urmă problemele și grijile din trecut. Să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună. 

Horoscop Rune Taur – Își dorește să înceapă o viață nouă, iar runa asta îi oferă. O revigorare în toate planurile, o renaștere sufletească sau financiară.

Horoscop Rune Gemeni – Atacați toate problemele cu o altă tactică. Soluția este la voi!

Horoscop Rune Rac – Vin multe schimbări acasă, exact pe dorințele voastre, pe care le-ați manifestat. Deci, gânduri bune și reușite majore. 

Horoscop Rune Leu –  Sănătate, belșug, numai rune bune până acum!

Horoscop Rune Fecioară – Să stabiliți clar ce vreți. Vă mutați în altă casă sau schimbați serviciul. 

Horoscop Rune Balanţă – Are o săptămână în care o să vorbească mai puțin. Aură de mister. 

Horoscop Rune Scorpion – Are o săptămână în care trebuie să-și mobilizeze forțele pentru a stabili cine e acasă, cine e la locul de muncă. Dacă își consolidează poziția, va câștiga. 

Horoscop Rune Săgetător –  Protecție divină împotriva lucrurilor rele.

Horoscop Rune Capricorn –  O săptămână de dialog și mesaje. Din toate mesajele, unul va fi foarte important. Nu treceți pe lângă el, pentru că s-ar putea să vă pară rău ulterior.

Horoscop Rune Vărsător –  Pentru Vărsător, reusesc in sfarsit rezolvarea si nu fac consiliu de familie. Legea atractiei universale functioneaza, mai ascultati in ujur. Se incarca cu negativitate si stres.

Horoscop Rune Pești – Peştii primesc vesti bune sau cadouri saptamana care vine. Pot primi si o suma de bani importantă. Sunt favorizati per total.

Numerologul A3 a prezentat Horoscop rune Voropchievici de sâmbătă, pentru săptămâna 8 – 14 martie 2021.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

horoscop rune voropchievicihoroscop saptamanalMihai Voropchievicimihai voropchievici horoscop runerune saptamana astarune voropchievicivoropchievici horoscop rune
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes