Runele lui Voropchievici – horoscop RUNE săptămâna 2 – 8 august 2021. E vară, dar unii merg pe o pojghiță de gheață foarte subțire!

Runele lui Voropchievici - horoscop RUNE săptămâna 2 – 8 august 2021
Runele lui Voropchievici - horoscop RUNE săptămâna 2 – 8 august 2021

Vine o săptămână destul de convenabilă, cu mici încărcături, dar nimic grav. Berbecii au parte de o schimbare majoră, Balanțele trag lozul cel mare!

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna viitoare, cu previziunile sale și ale runelor pentru săptămâna 2 – 8 august 2021. Previziuni pentru fiecare zodie în parte.

Specialistul în numerologie prezintă în fiecare sfârșit de săptămână darurile runelor în al său Horoscop rune pentru săptămâna următoare.

Horoscop rune Voropchievici săptămâna viitoare:

Ce spun runele maestrului Voropchievici pentru săptămâna 2 – 8 august la toate zodiile:

Horoscop Rune Berbec – Pentru săptămâna următoare, Berbecul este pe punctul de a se muta din casă sau de la serviciu. Cei care vor schimbarea asta vor acționa la fel de interesant, în conformitate cu dorințele lor.

Horoscop Rune Taur – Taurul o să intre în acele zone care îi plac cel mai mult: vești bune, cadou-surpriză sau o sumă de bani importantă.

Horoscop Rune Gemeni – Gemenii să încerce să nu mai fie năbădăioși și să vrea totul acum! Aveți puțină răbdare și nu forțați mâna norocului.

Horoscop Rune Rac –  Racul intră pe o poziție de consolidare a locului său în viață. A stat până acum în espectativă, dar e gata să își afirme drepturile și rolul – acasă, la serviciu, în societate

Horoscop Rune Leu – Leu are o săptămână în care se află pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Atenție cum vă manifestați față de cei din jur, ce hotărâri luați, puteți avea mici neplăceri!

Horoscop Rune Fecioară – V-ați pregătit bagajele? Fecioara este, în sfârșit, gata de vacanță, deși e posibil să revină după 2-3 zile deoarece e cam costisitoare toată treaba asta.

Horoscop Rune Balanţă – Fertilitate și belșug pentru Balanță în această săptămână. În scurt timp visele i se vor îndeplini.

Horoscop Rune Scorpion – Scorpionul are două atenționări: relaxați-vă, că v-ați agitat prea mult și renunțați la gândurile negre vizavi de o persoană dragă. Vă alarmați degeaba!

Horoscop Rune Săgetător –  Săgetătorul intră într-o perioadă de mesaje, scrieri, scrisorele, e-mailuri etc. Telefoanele vor fi arma lor secretă în această săptămână.

Horoscop Rune Capricorn – Capricornul este sfătuit să rămână acasă și să aștepte o schimbare foarte importantă care va avea loc în curând. Fiți pregătiți!

Horoscop Rune Vărsător – Vărsătorul foarte curând va afla un adevăr important care îi poate marca viața, dar la fel de bine i-o poate schimba.

Horoscop Rune Pești – Peștișorii au venit din vacanță supărați și acum au chef de ceartă că nu mai au bani. Pornește dispute cu toată lumea. Rămâneți calmi, totul se aranjează!

Acesta a fost Horoscop rune Voropchievici – prezentat ca de obicei sâmbăta, la emisiunea „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3 – pentru săptămâna 2 – 8 august august 2021.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

horoscop runehoroscop rune voropchieviciMihai Voropchievicivoropchievici runevoropchievici rune saptamana viitoare
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes