S-a hotărât soarta lui Mirel Rădoi. Anunțul lui Andrei Vochin

Conform anunțului făcut, sâmbătă, de Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, Mirel Rădoi va rămâne selecționerul primei reprezentative a României.

„Se bucură de suținerea Federaţiei. A fost o întâlnire în ziua sosirii din Armenia, miercuri, joi, s-a întâlnit cu Burleanu şi Stoichiţă. Au stat într-o întâlnire, o oră, două, şi a primit susţinerea celor doi, a federaţiei. Da, rămâne la naţională. Da, rămâne selecţionerul României. I s-a cerut un material de analiză, pe care-l să-l furnizeze cu staff-ul lui. Să-şi analizeze fiecare faptele bune şi fiecare ce a făcut”, a declarat Andrei Vochin, la TV Telekom Sport.

„Jucătorii sunt ultimii vinovaţi de ce se întâmplă. Ei trebuie aduşi în starea de meci de care e nevoie. Deranjant pentru mine sau dezamăgitor e că în fiecare meci cel mai bun jucător a fost Niţă. El e constant. Mă uit pe cifre, le consult şi le las acolo.

Cu Macedonia de Nord a fost acea cădere, care s-a repetat şi cu Armenia, şi cu Irlanda de Nord, şi cu Norvegia, şi cu Daum. Au tot fost lucrurile astea şi întrebarea e: e o problemă fizică? Mentală?”, a mai remarcat Andrei Vochin.

România a obținut doar 3 puncte din partidele cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia, iar șansele de calificare la Campionatul Mondial din 2022 au scăzut dramatic. Imediat după eșecul 2-3 de la Erevan, Mirel Rădoi (40 de ani) a declarat că ia în calcul să părăsească naționala. Situația a fost lămurită în acea ședință cu Răzvan Burleanu, președintele FRF, și cu Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

andrei vochincine va fi antrenorul romanieimirel radoimirel vochinradoi antrenorselectioner mirel radoi
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes