S-a întors ADEVĂRATUL Giovanni Becali: E DIN NOU ”mafiot”, ca pe vremuri!

O perioadă destul de îndelungată, vărul lui Gigi Becali nu a mai fost în apele sale, iar în mod cert, închisoarea l-a transformat. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a întâlnit recent, iar el pare să fi revenit în forţă, fiind „mafiotul“ de altădată. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Asta deoarece Giovanni Becali a mers în locul care l-a consacrat, restaurantul „Ambiance“ din zona Dorobanţi a Capitalei. În plus, în urmă cu doar câteva săptămâni vă povesteam că vărul latifundiarului din Pipera era tare abătut (AICI ai toate detaliile). Pe atunci, îl întâlneam pe aceasta pe aeroport, când se pregătea să călătorească şi aştepta momentul îmbarcării în avion. Lucrurile par să se fi schimbat complet acum, pentru că el pare să fi revenit într-o formă de zile mari…

Source: S-a întors ADEVĂRATUL Giovanni Becali: E DIN NOU ”mafiot”, ca pe vremuri! | Cancan.ro

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes