Sâmbăta aceasta, la Stand-Up Revolution urmează battle-urile concurenților lui Costel

Sâmbăta aceasta, la Stand-Up Revolution urmează battle-urile concurenților lui Costel. Sursa foto: Antena 1
Sâmbăta aceasta, la Stand-Up Revolution urmează battle-urile concurenților lui Costel. Sursa foto: Antena 1

Duminică se vor confrunta cei din echipa lui Dan Badea

Cei 4 grei ai stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea au intrat într-o nouă etapă a provocării de a găsi noua senzație din stand-up: battle-urile!

După ce duminica trecută s-au înfruntat concurenții din echipa lui Vio, sâmbăta aceasta este rândul lui Costel să treacă prin emoțiile confruntărilor dintre concurenții săi – în urma cărora fiecare câștigător este decis prin votul publicului din sală. Dar a ales bine juratul perechile de adversari? Între colegii săi de juriu s-a născut o dezbatere pe această temă. “Puteai să fii șmecher și, din echipa ta, să rămână doar vârfurile!”, a comentat Dan Badea. Teo este, însă, de altă părere: “Mie mi se pare că, exact cum sunt categoriile de greutate, la fel trebuie să fie și meciurile. Nu-l pui pe unul de la categoria 100 kg să se bată cu unul de la categoria muscă!”.

Ce surprize a pregătit, așadar, Costel, telespectatorii vor putea urmări în cadrul celei mai noi ediţii Stand-Up Revolution, la Antena 1. Cel mai așteptat battle din echipa sa este cel dintre Ștefana și adversarul ei, îndelung căutat de Costel în audiții. “Din prima zi, de când el a ales-o pe Ștefana, tot ce am auzit la audiții a fost: ”Să-i găsesc pe cineva Ştefanei… Pe cine găsesc pentru Ștefana?”. Ziceai că totul se învârte în jurul ei.”, a declarat Dan Badea.

“Nu am știut că mentorul meu, Costel, s-a preocupat atât de mult cu cine o să fiu la battle”, a spus Ștefana. Acum, juratul Stand-Up Revolution a găsit, în sfârșit, răspunsul!

Se anunță, așadar, o ediție Stand-Up Revolution intensă, pentru că Ștefana se va confrunta cu un concurent care a acaparat atenția publicului feminin: Kobe. Cum va decurge acest battle, dar și restul duelurilor și cine sunt semifinaliștii din echipa lui Costel telespectatorii vor vedea sâmbăta aceasta, la Antena 1, de la 20:00.

Iar duminică, este rândul lui Dan Badea să ii treacă pe concurenții săi prin furcile caudine ale battle-urilor. Câștigătorii acestei etape vor fi, astfel, cu un pas mai aproape de marele premiu de 20.000 de Euro. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

battle costel stand up costel stand up revolution
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes