Sandra Izbașa, gimnasta de aur a României, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sandra Izbașa, gimnasta de aur a României, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. foto: Kanal D
Sandra Izbașa, gimnasta de aur a României, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. foto: Kanal D

Multipla campioană olimpică Sandra Izbașa vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată duminică, 30 ianuarie, de la ora 22:15, la Kanal D!

Sportiva de aur a României, multiplă campioană olimpică, mondială și europeană, Sandra Izbașa este una dintre sportivii de performanță care în ciuda unei accidentari grave au găsit puterea să lupte și să urce din nou pe podium. La vârsta de 24 de ani s-a retras din competiții și a devenit antrenor la Clubul sportiv al Armatei Steaua, fiind și cea mai tânără sportivă care a primit gradul de locotenent, în prezent având titulatura de căpitan.

În urma interviului maraton difuzat în această duminică, de la ora 22:15, la Kanal D, telespectatorii o vor cunoaște în profunzime pe una dintre gimnnastele care a dus numele României pe cele mai înalte culmi ale succesului.

“Era normal ca și corpul meu să cedeze la un moment dat… m-am hrănit doar cu apă în ultimele zile…”, este unul dintre răspunsurile acordate de Sandra Izbașa, făcând referire la sacrificiile pe care a fost nevoită să le îndure pentru performanță în sport.

“Cum este să fii una dintre cele mai mari gimnaste ale lumii?”, “Te-a ajutat frumusețea?”, “De ce nu există prietenie între gimnaste?”, “Ești încrezută?”, “Ai fost bătută de antrenori?”, “Te-a trădat corpul?”, “Ai renunțat vreodată prea ușor?”, “De ce a dispărut aurul din gimnastica românească?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Sandrei Izbașa în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

40 de intrebari cu denise rifaidenise rifaiizbasarifai izbasasandra izbasasandra izbasa denise rifai
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes