Șanse foarte mari ca Edward Iordănescu să devină selecţionerul României

Edward Iordănescu a declarat, sâmbătă, după ce a fost la sediul FRF pentru discuţii cu privire la postul de selecţioner, că sunt şanse foarte mari ca el să devină antrenorul primei reprezentative.

“Încă nu pot să vă spun ceva concret. Sunt perspective foarte importante şi e posibil să se materializeze. Sunt şanse foarte mari. Eu tot ce pot să vă spun este că îmi doresc foarte mult”, a spus Iordănescu.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat că marţi se va semna contractul noului selecţioner. “În principiu s-au pus la punct toate treburile. Urmează marţi să fie acordul final. Limpezi vor fi lucrurile când voi vedea şi eu contractul semnat şi ştampilat. Eu zic că marţi se va finaliza, nu pot să dau un procent acum. Loţi probabil va organiza o conferinţă de presă în care îşi va expune punctul de vedere. Preşedintele a fost tot timpul în contact cu toţi cei care au fost pe listă. Clauzele din contract l-au nemulţumit pe Boloni probabil”, a afirmat Stoichiţă.

Oficialii federaţiei au discutat în ultima perioadă cu Ladislau Boloni, Adrian Mutu şi Edward Iordănescu pentru postul de selecţioner. Anterior, FRF a discutat şi cu Dan Petrescu, Gheorghe Hagi şi Răzvan Lucescu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

antrenor nationala edward iordanescu
redactia

Alte stiri de interes