Santaj american la Guvern!

De parca nu era de ajuns „marcajul” tot mai strans al multinationalelor la autoritatile romanesti, pentru ca nu cumva acestea sa indrazneasca sa impoziteze „la sursa” profiturile exorbitante facute in tara noastra, Guvernului Grindeanu i-a picat o noua „pleasca” pe cap.

Este vorba despre Fondul Proprietatea, care exercita presiuni tot mai fatise pentru „executii” in masa in randurile salariatilor care lucreaza la diverse companii de stat, in frunte cu Complexul Energetic Oltenia. Si cu toate ca partea romana a cedat deja si a acceptat un plan de trimitere in somaj, in acest an, a o mie de angajati, Fondul Proprietatea ar dori cel putin dublarea acestui numar. De fapt, este vorba despre americanii de la Frankin Templeton, cei care administreaza Fondul Proprietatea. Si care insista asupra reducerilor costurilor de productie pentru a putea redirectiona astfel dividende mai mari catre americanii de la Elliot, actionari ai Fondului. …

Source: Santaj american la Guvern! | national.ro

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes