Săptămâna Survivor începe astăzi pentru cei 9 concurenți rămași în competiție!

Săptămâna Survivor începe astăzi pentru cei 9 concurenți rămași în competiție! Sursa foto: Pro Tv
Săptămâna Survivor începe astăzi pentru cei 9 concurenți rămași în competiție! Sursa foto: Pro Tv

La patru luni de la momentul în care au intrat în competiție, cei mai puternici competitori ai sezonului de Survivor continuă să ducă unele dintre cele mai dificile lupte din viața lor, dar și să reziste unora dintre cele mai mari provocări. Cu fiecare zi, miza crește, iar dorul de casă și de familie sunt tot mai apăsătoare. Însă, nimic nu le mai stă în cale. Au rămas doar 9 concurenți, iar astăzi sunt pregătiți să revină pe traseu pentru primul joc al săptămânii și să facă spectacol.

În ultimele zile, victoriile s-au împărțit între cele două echipe, iar dacă pentru Tigri asta a fost egal cu menținerea tuturor membrilor în joc, pentru Vulturi a însemnat comunicarea cu cei de acasă, dar și pierderea unui coleg. În această seară, cele două triburi vor face primele comentarii după ce Doru Răduță s-a întors în România. Deși acesta a rezistat 3 luni în Survivor, Elena va admite că la început nu îi dădea nicio șansă, însă a evoluat incredibil: ”băiatul și-a făcut treaba”, va spune ea. Iar Alex Delea va admite că Doru ”a plecat în cel mai bun moment al lui”. Și adversarii săi îi vor aprecia creșterea, Ionuț spunând că ”a evoluat, în special la îndemânare”.

Cu un om în minus, dar cu o mare dorință de a câștiga recompensa, Vulturii vor lua în serios jocul de astăzi. Delea va spune că ”jocul e crucial. Mi-e foame de mor”. Însă și adversarii lor sunt la fel de hotărâți, Ștefania și Nedelcu comentând despre importanța începerii săptămânii cu moralul ridicat.

Vor reuși Tigrii să câștige pentru a doua săptămână la rând recompensa? Sau vor da Vulturii semne că pot zbura iar foarte sus? Rămâne de văzut! Un lucru este clar: au mai rămas doar trei săptămâni până la marea finală, din 31 mai, așa că ambele triburi trebuie să arate că îndârjirea și puterea sunt cuvintele cheie în evoluțiile lor.

Este duminică, Survivor revine, așa că Zanni este pregătit, ca de fiecare dată, cu emisiunea Survivor:Extrashow, pe VOYO! Alături de invitatul zilei, acesta va comenta cele mai tari momente și va discuta despre apropierea finalei.

O recompensă mult dorită. O dorință de a arăta că pot câștiga orice joc. Vulturii și Tigrii revin pe traseu. Nu ratați, de la ora 20:00, pe PRO TV, Survivor România!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

survivorsurvivor azisurvivor romania
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes