Scandalul facturilor uriașe – Actrița Carmen Tănase: Vor să ne transforme pe toți în asistați social

Carmen Tănase a reacționat foarte dur, într-un interviu Tv, legat de faptul că guvernanții au permis liberalizarea pieței de energie. „Ceea ce se întâmplă acum cu facturile este o crimă. Vor să ne transforme pe toți în asistați social persoane vulnerabile. Trebuie să spunem stop”, a spus actriţa.

Carmen Tănase a dezvăluit, la Antena 3, ieri seară, că mama ei care are 90 de ani primește pensie de 1.300 de lei pe lună, după o viață de muncă și nici nu i-a arătat facturile majorate pentru că nu vrea să o supere. „Cumva, noi suntem transformați toți, aproape toți, marea majoritate în persoane vulnerabile, asistați social. Asta a făcut statul cu populația sa, în principiu plătitoare de taxe, adică o populație care își plătește existența.

Brusc ne transformăm în asistați sociali! Dacă oamenilor le convine chestia asta, atunci bine”, a spus actriţa Carmen Tănase.

Întrebată dacă a revoltat-o factura pe decembrie sau lipsa reacției oamenilor la aceste abuzuri actrița Carmen Tănase a spus:

„Am totul pe curent electric și încălzire și tot, ca atare am trecut acolo un consum când m-am înscris la furnizorul la care sunt și probabil că va veni regularizarea aia sau cum se cheamă. Atunci o să fie crimă fatală, până atunci nu știu despre ce este vorba. Cât am trecut acolo, atât am plătit, atât am estimat, în sensul ăsta.

Probabil că în februarie sau în martie o să fiu în pragul infarctului. Habar nu am, să vedem atunci. Lipsa de reacție nu mai pot să spun că mă enervează, mă surprinde, sunt din ce în ce mai surprinsă. Eu mă mir continuu de vreo doi ani încoace în general în lipsa de reacție a oamenilor, așa că asta cu facturile… Dar probabil că la un moment dat lucrurile se vor agrava atât de tare încât mămăliga o să explodeze.

Adică gluma se îngroașă din ce în ce mai tare și la un moment dat va fi lupta pentru supraviețuire şi atunci probabil că se va reacționa”, a spus Carmen Tănase.

Esa și-a spus și părerea privind soluția pe care o vede ea pentru a face faţă acestei crize:

„Soluție acum în clipa aceasta nu ar mai fi decât în unire. Dacă am fi uniți într-un singur gând și anume acela că suntem nici măcar încet, ci cu repezeală decimați.

Deci dacă am fi uniți am avea o soluție. Până nu suntem uniți și până ne lăsăm dezbinați că suntem știrbi sau neştirbi, că suntem intelectuali sau mai prostănaci, că suntem vaccinat sau nevaccinați, că suntem privați sau de la stat, până nu înțelegem că astea sunt manipulări tocmai pentru a nu fi uniți nu o să se rezolve absolut nimic.

Când o să fim uniți și o să trecem toți în aceeași oală atunci o să începem să discutăm, până atunci discuția este degeaba”, a spus Carmen Tănase.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

asistati socialcarmen tanasefacturi uriasescandal facturi
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes