Schimb de mame: De la Huși la București, de la veselie la cele mai amare lacrimi, duminica aceasta

Duminică, 11 aprilie, de la ora 20.00, la Prima TV, în emisiunea Schimb de mame, cele două mame care fac schimb de locuri sunt Petronela Nistor (29 de ani) din București și Mariana Chiparcă (32 de ani) din Huși, județul Vaslui.

Petronela este căsătorită cu Daniel, dar nu are niciun copil împreună cu el. Are în schimb, două fetițe minunate, pe Carla și pe Bela, de 9, respectiv 11 ani. Mariana și Vali, soțul ei, au împreună doi copii, un băiețel și o fetiță, pe nume Kevin și Bety.

Mariana, din Huși, ajunge în București și vede că lucrurile nu stau aici la fel de bine ca la ea acasă. Ea are în Moldova o casă ca o farmacie, și așa ar vrea să fie și aici. Pe de altă parte, ea este cucerită de cele două fetițe de aici, așa că nu are o problemă: pentru ele va fi numai lapte și miere, pentru tată numai fiere!!

În Huși, Petronela este cucerită de ce găsește, dar asta nu este neapărat bine. Ea conștientizează diferențele dintre cele două familii și comparația nu este în favoarea ei. Așa că Petronela trece de la o stare la alta, de la veselie la cele mai amare lacrimi, în ciuda tatălui de aici, care tot încearcă să o împace.

Urmăriți Schimb de mame duminică, 11 aprilie, de la ora 20.00. Noul sezon al emisiunii vă pregătește încercări ale mamelor de schimb de a face pe plac noii familii – dacă reușesc sau nu, puteți afla în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Prima TV.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bucuresti husiprima tvschimb de mameschimb de mame prima tv
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes