Schimbări pentru turiștii de pe Litoral. Masca OBLIGATORIE. Când se închid terasele

Vacanță pe Litoralul românesc
Vacanță pe Litoralul românesc

Prefectul județului Constanța, George Niculescu, a anunțat unde masca va deveni obligatorie pe litoral, de la 1 august. În cadrul CJSU, sunt mai multe decizii votate în unanimitate.

Masca de protecție devine obligatorie de la 1 august în zonele de promenadă din toate stațiunile din Constanța, între orele 18-24, a decis, joi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Programul teraselor și cluburilor rămâne neschimbat deocamdată.

  • masca devine obligatorie în spații deschise în care distanța fizică de 2 metri nu se poate respecta, respectiv piețe, târguri, curțile exterioare lăcașelor de cult, peroanele gărilor, stațiile de autobuz, etc.
  • pentru zonele de promenadă din județul Constanța, în toate stațiunile turistice de interes național, respectiv cele tradiționale unde se creează aglomerări, masca devine obligatorie între orele 18:00 – 24:00.

Măsurile au fost recomandate de IPJ și DSP și au fost votate în unanimitate în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Prefectul George Niculescu a mai anunțat că, datorită numărului mic de cazuri din județul Constanța, nu s-a luat decizia cu privire la închiderea teraselor după 23:00.

Tot joi, s-a decis ca 36 de paturi de la Spitalul din Mangalia să fie alocate pentru pacienții cu COVID-19.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cand e obligatorie masca masca de protectie plaja masca la plaja masca obligatorie pe litoral
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes