Se schiază în Poiana Brașov de 1 Decembrie

Se schiază în Poiana Brașov de 1 Decembrie
Se schiază în Poiana Brașov de 1 Decembrie
Chiar dacă Primăria Brașov întârzie nejustificat să dea drumul la iluminatul festiv de sărbători, în contextul în care în alte orașe există o feerie de lumini, există și o veste bună: în minivacanta de 1 Decembrie se va schia in Poiana Brasov.
„Avand in vedre conditiile meteo favorabile, ninsoarea si vremea rece, care ne-a permis sa producem zapada artificiala, am luat decizia de a deschide, in minivacanta de 1 Decembrie, partiile din partea superioara a masivului Postavaru. Stratul de zapada masoara, in acest moment, aproximativ 50 de cm pe partie, cea mai mare parte fiind zapada naturala. De joi, 30.11, se va putea schia pe urmatoarele partii: partea superioara a Lupului şi a Drumului Rosu, Kantzel si Doamnei. Este pentru prima data, cel putin de la modernizarea domeniului schiabil, cand brasovenii si turistii se pot bucura de acest sport atat de devreme. Tot de joi vor fi puse in functiune si instalatiile pe cablu dedicate sezonului de iarna: telegondola si telescaunul Ruia”, a anunțat viceprimarul Laszlo Barabas. … Sursă: Se schiază în Poiana Brașov de 1 Decembrie –

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes