Se schimbă vremea! Temperaturi mai ridicate și vânt slab

În zilele următoare vremea se încălzește, iar ploile vor dispărea, meteorologii anunţând chiar temperaturi de primăvară.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteoorlogie (ANM) în ţară, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nordice, estice şi centrale, însă doar în extremitatea de nord a teritoriului şi în zona Carpaţilor Orientali, pe arii restrânse vor fi ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua, local în estul ţării şi pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 11 şi 17 grade, iar cele minime între 1 şi 9 grade, uşor mai scăzute în depresiuni. Dimineaţa şi noaptea local în zonele joase se va forma ceaţă.

Vremea în Capitală

În Bucureşti, vremea va fi normală din punct de vedere termic.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 6…7 grade, mai scăzută în zona preorăşenească. La începutul intervalului vor fi condiţii de ceaţă.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cum e vremeameteo azitemperaturivremea azivremea in bucuresti
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes