Sebastian Ghiță a fost prins la Belgrad

Așa arată acum fugarul Sebastian Ghiță, 38 de ani
Așa arată acum fugarul Sebastian Ghiță, 38 de ani

Fostul deputat Sebastian Ghiță, dat în urmărire internaţională de mai multă vreme, a fost prins la Belgrad, în noapte de joi spre vineri. Din primele informații rezultă că fostul politician avea asupra sa documente false emise în Slovenia, era împreună cu fratele său și ar fi trecut prin nouă țări. El a dispărut din țară la 19 decembrie, în condițiile în care este cercetat în mai multe dosare penale.

UPDATE exclusiv. Potrivit informațiilor dezvăluite în exclusivitate de surse din Poliția Română pentru EVZ, Sebastian Ghiță a fost prins, în noaptea de joi spre vineri, după o acțiune tactică deosebit de laborioasă a agenților plecați pe urmele lui. „Colaboratorii” lui Ghiță din Serbia i-ar fi transmis acestuia că este căutat de Poliție la Belgrad, dar că, în urmă cu aproximativ două săptămâni, căutările s-ar fi oprit brusc. Practic, a fost o strategie de atragere a lui Ghiță pe teritoriul Serbiei, după ce aceiaşi colaboratori i-au transmis ex-deputatului că este căutat în altă ţară. De fapt, a fost o capcană prin care fugarul a fost atras la Belgrad, unde credea că va fi în siguranţă …

Articolul pe larg »»» : Sebastian Ghiță a fost prins la Belgrad

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes