Secretele Președintelui sunt dezvăluite de Carmen Hara

Secretele Președintelui sunt dezvăluite de Carmen Hara. Celebra vizionară este invitata specială a episodului.

Vineri, 29 octombrie, de la ora 22.00, la Prima TV, sitcomul Secretele Președintelui vine cu un nouă apariție surprinzătoare, celebra vizionară Carmen Hara.

Ce face un președinte într-o țară în care nimic nu mai merge cum trebuie? În mod normal, trece problemele în revistă pas cu pas, se gândește la ele temeinic în timpul unei partide de golf și nu rezolvă niciuna. Doar că Pupăză G Grigoraș, interpretat de Grig Chiroiu, nu este un președinte normal. Este un președinte care chiar vrea să aducă ceva nou la Cotroceni: pe Melanie Trump. Și cine îi poate spune ce șanse de succes are demersul său, dacă nu o celebră vizionară?

Așadar, pregătiți-vă să aflați Secretele Președintelui de la binecunoscuta prezicătoare Carmen Hara. Numai la Prima TV. Telespectatorii vor avea o mare surpriză și vor descoperi în episodul de vineri, de la ora 22.00, la Prima TV, un alt secret al președintelui Pupăză.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

carmen harasecretele presedintelui
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes