Sedință de foc în coaliția de guvernare! Cîțu anunță o evaluare a miniștrilor Cabinetului Ciucă

Sedință de foc în coaliția de guvernare! Cîțu anunță o evaluare a miniștr. Sursa foto: stiripescurtilor Cabinetului Ciucă
Sedință de foc în coaliția de guvernare! Cîțu anunță o evaluare a miniștr. Sursa foto: stiripescurtilor Cabinetului Ciucă

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a afirmat, luni, că doreşte o evaluare a miniştrilor PNL şi a Guvernului în general, în special pentru a asigura reformele din PNRR şi revenirea economiei. ”Nu este nimic special”, afirmă Cîţu, chiar dacă evaluarea se face la doar câteva luni de la instalarea Guvernului.

Potrivit programului din şedinţa coaliţiei, miniştrii din Cabinetul Ciucă vor intra în evaluare astfel:

Ora 13.00 – Sorin Cîmpeanu
Ora 13.30 – Adrian Câciu
Ora 14.00 – Sorin Grindeanu
Ora 14.30 – Marius Budăi
Ora 15.00 – Tanczos Barna
Ora 15.30 – Adrian Chesnoiu
Ora 16.00 – Virgil Popescu
Ora 16.30 – Florin Spătaru
Ora 17.00 – Eduard Novak
Ora 17.30 Gabriela Firea
Ora 18.00 – Cseke Attila
Ora 18.30 – Lucian Bode
Ora 19.00 – Alexandru Rafila
Ora 19.30 – Lucian Romaşcanu
Ora 20.00 – Marcel Boloş

”Evaluarea – şi asta nu trebuie să fie nicio surpriză pentru nimeni – fac o evaluare a miniştrilor pentru a vedea performanţa Guvernului. Mă interesează în primul rând, e adevărat, PNL, dar mă interesează şi performanţa Guvernului”, a declarat, luni, FlorinCîţu.

Acesta a afirmat că ”sunt câteva lucruri” la care se uită, în special implementarea reformelor din PNRR.

”Nu voi accepta ca scuză războiul din Ucraina că nu putem să facem o reformă sau alta”, a mai afirmat Cîţu.

De asemenea, preşedintele PNL a declarat că ”economia este administrată suboptimal”: ”Este important ca acum să luăm măsurile bune pentru a ne asigura o revenire în V a economiei. Este clar că lucrurile încetinesc, dacă vrem să avem o revenire a economiei trebuie să luăm măsurile bune. De aceea se face această evaluare, nu este nimic special”.

Toţi miniştrii Cabinetului Ciucă sunt aşteptaţi, luni, la şedinţa coaliţiei, în care ar urma să se discute cu fiecare dintre aceştia, pe rând, timp de 30 de minute.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

citucoalitieevaluare ministriremanieresedinta coalitie
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes