Șeful ATI Sibiu infectat cu Covid-19! Se tratează acasă pentru ”o formă ușoară”

Doctorul Mihai Sava, șeful Secţiei de Antestezie şi Terapie Intensivă (ATI) din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă (SCJU) Sibiu, anunță că s-a infectat cu COVID-19. Dr. Sava este vaccinat cu toate cele trei doze și susține că a făcut o formă ușoară de COVID-19.

El nu este infernat în spital, întrucât a preferat să rămână acasă, relatează publicația locală Turnul Sfatului. Șeful ATI Sibiu a declarat că nu își imaginează ce s-ar fi întâmplat dacă nu s-ar fi imunizat.

„Da, sunt acasă în izolare, dar mă simt bine. Am o formă ușoară a bolii. Sunt vaccinat cu toate trei dozele și nici nu vreau să mă gândesc ce aș fi pățit dacă nu eram vaccinat. Forma mea este ușoară, dar trebuie să stau izolat pentru că așa sunt regulile. Nu știu exact cât am de când stau acasă, dar ieri mi-am făcut un test și eram tot pozitiv”, a declarat pentru Turnul Sfatului, dr. Mihai Sava.

Bilanț Covid România la 24 de ore

România a înregistrat în ultimele 24 de ore 17.158 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2. De asemenea, potrivit Grupului de Comunicare Strategică (GCS), față de raportarea anterioară, în același interval au fost raportate 423 de noi decese asociate COVID-19, dintre care 9 au fost înregistrate anterior intervalului de referință (ultimele 24 de ore).

În total, în secțiile de Terapie Intensivă din întreaga țară sunt internate 1.799 de persoane cu forme severe ale bolii.

Până astăzi, 43.039 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS–CoV–2 au decedat.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

dr sava covidmedic infectatsef ati covidseful ati sibiuvaccinare
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes